10.5.2011

niin eikä niinkään

Moi! Mulla on ihan jäätävä siitepölyallergia meneillään, okei sitä on ollu joka kevät lievästi!! ei tosiaan tälleen nenä tukossa 247 ja aamul herää niin silmät rähminy umpee. Onneks on ihan huippu ilmat, lieventävä asiahaara. Tämmösinä päivinä onki ihanaa istuu pitkää Siilinkarin terassilla, läikyttää kahvia valkoselle paidalle, nauraa laittoman paljon huonoille vitseille, nähdä vanhoja ystäviä... eikä rästissä oleville kouluhommeleille oikeen suoda huomiota.

Viime perjantaina juhlittiin Nooran täysikäisyyttä, mukana meiningeissä oli paljon herkkuja, ja mun osittain koristelema huippunami kakku! Illanvietto suju moitteettomasti ja lepposasti, vähä pelii kattellen ja ruokaa grillaillen, paitsi sit yks älypää sai oikeen älynväläyksen, eikä sitte enää ollukkaa ihan niin lepposta....
Lauantaina sitte kävin sukulaisten kanssa särkässä, ja arvatkaa kumpi oli innokkaampana juoksemassa laitteesta laitteesee minä melkein 18v vai serkkupoika 8v.... että niin, kai sitä joskus saa lapsettaa?
Sunnuntain sitte kulutin suurimmaks osaks tallilla, oli aika lämmintä ja maastolenkki suju rennosti pelkällä topilla, että ei tainnu olla kylmä.




yllättävän tyylikäs jesaripelastaa-riimu;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti